Schatz som hvalp. - Se F-Kuld hvalpekøbers egne foto via link: F-Kuld

 

FIONA

FROYA

FEMMIE

FLORA

FØNIX

FENRIS

Hvalpepakker: Sundhedsbog fra dyrlæge og DKK stambog. Foder fra RC incl. ekstra hvalpepakke. Lidt fra Agria forsikring og DKK. Tæppe, legetøj, nyttig mappe med div. tyggepenne og ekstra foder og 1 ds. starter fra opdrætter. Alle hvalpene er godt socialiseret, kørt i bil 4 gange, træningsplads mv. Alle er selvfølgelig vaccineret og chippet, samt de har fået 3 x ormekur (14 dage, 5 uger og 7 1/2 uge)..

 

Vi kan med glæde præsenterer 2 x Danish Siegerin

Adler See Kleiner Schatz med IPO1 og livstidskåring - Som er blev parret uge 24 med Årsvinder i Danmark 2018 Adler See Wisum.

Har født 6 skønne hvalpe 4 tæver & 2 hanner d. 30.08.2018. Hvalpen vil være klar til at flytte hjemmefra i uge 41.

Dette er det sidste kuld for Schatz.

Adler See Wisum (Ulkan von Maikhus/Adler See Lee) IPO1 AK-D.

0 til 1 uge været på første køretur til dyrlæge hvalpe tjek.

1 til 2 ugers

2 til 3 ugers nu med øjne. Nu afspilles der lyde for livet CD.

3 til 4 ugers første blendet opblødt RC starter måltid 3 ½ uge og første ormekur og udvidet hvalpe område. Fået klippet negle for første gang. I haven for første gang dagen før 4 uger. Haft besøg af hvalpe køber mfl. gæster.

4 til 5 uger. Været i stor have område og udforske. Nyt legetøj og sansebolde. Fået klippet negle for anden gang. Opblødt tørfodder og A38. RC startermousse. 

5 til 6 uger Hvalpene er blevet så gamle nu at de får fast føde 3 gange daglig + ekstra når de er sultne. De er kommet i hunde anex, og præsenteret for de andre hunde i vores kennel, med gitter imellem, alle har taget det super flot.

Hvalpene har lavet et søg efter mad i græsset, det gik rigtig godt de var alle aktive og energiske.

Schatz er desværre ramt af en slem omgang brystbetændelse i et bryst! der har betydet der skal være et gitter mellem hende og hvalpene det meste af tiden, har dog været i haven sammen under opsyn.

 

6 til 7 uger fået anden omgang ormekur.

7 til 8 uger På besøg i kreds 26 Vestfyn, det var sjovt og med mange nye og kun gode positive indtryk og gik godt med køreturen. På daglig tur i haven med nye opdagelser. Chippet i fredags af DKK medarbejder. Køretur til dyrlæge mandag, blevet vaccineret og fortaget sundhedstjek alle er raske og friske.